Marjan's Paintings
 

Welkom op mijn website

Ik ben nu ruim 25 jaar aan het schilderen. Heb vele cursussen gedaan waarin allerlei facetten van het tekenen en schilderen voorbij kwamen en uiteindelijk heb ik mijn eigen stijl weten te vinden. Heb me daarin meer verdiept, acryl – gemengde technieken hebben mijn voorkeur.

Door helemaal los te komen van wat moet en het doorbreken van grenzen, kom ik uit op mijn intuïtieve expressie waarin de abstracte compositie het uiteindelijk wint.

Inspiratie heb ik bewust en onbewust gekregen door mijn vele rondleidingen als museum gids in Bonnefanten museum Maastricht.

Door de diverse verhuizingen en vele verre reizen en de culturen die we opgesnoven hebben, zijn er duidelijke indrukken blijven hangen. Nooit heb ik de behoefte gevoeld ze na te tekenen en schilderen, wel later mijn intuïtieve gevoel los te laten op het doek.

Vanuit mijn diepste “ik” ga ik dit avontuur aan en ben altijd nieuwsgierig waar het me uiteindelijk zal brengen. Een aantal keren heb ik in Maastricht mogen exposeren met heel veel plezier.

Neem de tijd en beleef mijn schilderijen,

Marjan

 
 
 
E-mailen
Bellen